Kukkakaaliriisi intialaisittain

Hienonna kukkakaali esim yleiskoneessa.

Pilko sipuli ja kuullota pannulla.

Lisää valkosipuli ja mausteet, anna hautua hetken.

Lisää kukkakaali ja öljyä (voita), jos tarpeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Akpatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 303g73kcal5.5g6.7g0.9g7g
Sipuli 71g22kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Oliiviöljy 7.1g63kcal0g0g7.1g0g
Garam Masala (Santamaria), annos 44g7.1g22kcal0.6g4.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana805g390kcal16.2g33g17.2g17g
Valittu annoskoko402g195kcal8.1g16.5g8.6g8.5g
Annoskoko puolitettuna201g97kcal4.1g8.3g4.3g4.3g
Arvot/100g100g48kcal2g4.1g2.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411664