Kebab itse tehty

Sekoita kaikki ainekset taikinakulhossa koneella n. 10 min. Tee pötkylä ja kierrä se folioon tiukaksi paketiksi.

Paista 100 asteessa 4 tuntia.

Kaada liemi pois ja anna vetäytyä ja jäähtyä kaikessa rauhassa.

Nauti omien hyvien kastikkeiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Aija48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis300g336kcal65.9g0g9g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 19g13kcal0.2g2.1g0.2g0.7g
Jauheliha, sika-nauta 75g166kcal13.1g0g12.7g0g
Mustapippuri 9g26kcal1g3.6g0.3g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana805g1082kcal160.4g11.4g44.4g6.4g
Valittu annoskoko403g541kcal80.2g5.7g22.2g3.2g
Annoskoko puolitettuna201g271kcal40.1g2.9g11.1g1.6g
Arvot/100g100g134kcal19.9g1.4g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114524