Tomaatti-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja esipaista pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloittele tomaatit pieniksi kuutioiksi ja levitä esipaistetun pohjan päälle.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää pilkottu kevätsipuli ja murenna feta tomaattien päälle.

Lisää pinjansiemenet.

Sekoita kananmuna kermaviiliin ja kaada seos muiden ainesten päälle.

Ripottele pinnalle mozzarellaraaste.

Paista piirakkataikinan ohjeen mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste (Sunnuntai), annos 400g113g428kcal6.1g36.1g28.2g1.9g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Tomaatti 99g22kcal0.6g3.4g0.3g1.4g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 56g169kcal10.1g0.7g14.1g0g
Pinjansiemenet, Parrots7g44kcal2g0.9g3.9g0.3g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 56g75kcal1.5g1.8g6.8g0g
Kananmuna 50g(kpl)14g18kcal1.5g0g1.3g0g
Juusto, mozzarella 28g73kcal5.2g0g5.7g0g
Sipuli, tuore28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana806g1697kcal54.8g88.6g123.6g8.2g
Valittu annoskoko403g849kcal27.4g44.3g61.8g4.1g
Annoskoko puolitettuna201g424kcal13.7g22.2g30.9g2.1g
Arvot/100g100g211kcal6.8g11g15.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126905