Liha-makaronilaatikko

Pussillinen (750g) täysjyvämakaronia painoi keittämisen jälkeen 1660g.

Paistijauhelihan paino on raakapaino.

Koko makaronilaatikon painoa ei ole punnittu ennen/jälkeen paistamisen.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Paista jauheliha+sipuli kuutioituna ja mausta makusi mukaan.

Sekoita makaronit+jauheliha keskenään ja laita voideltuun vuokaan.

Sekoita munista ja maidosta muna-maitoseos ja lisää suolaa makusi mukaan.

Lisää muna-maitoseos vuokaa makaroni-jauhelihaseoksen päälle ja paista n. 175 asteisessa uunissa hieman reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Murkku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g158g268kcal31.5g0g15.8g0g
Tumma täysjyvämakaroni, keitetty Kypsennetty (Torino), annos 100g125g205kcal10g38.6g1.2g3.7g
Kananmuna kuoreton 33g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 75g47kcal2.2g3.6g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana806g1142kcal96g85.8g46g7.8g
Valittu annoskoko403g571kcal48g42.9g23g3.9g
Annoskoko puolitettuna201g286kcal24g21.5g11.5g2g
Arvot/100g100g142kcal11.9g10.7g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211759