Bolognesekastike

Kuullota sipuli oliiviöljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta tässä vaiheessa jauhelihamausteella.

Lisää tomaattimurska ja haluamasi mausteet (valkosipuli, pippuri, timjami, basilika jne...) ja anna hautua n. 30 min.

Tarjoile pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)250g67kcal3.2g12g0.5g4.2g
Oliiviöljy 25g221kcal0g0g25g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen1248g1735kcal237.2g0g87.4g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g2497g874kcal25g162.3g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8040g5795kcal530.8g348.6g250.8g8.4g
Valittu annoskoko4020g2897kcal265.4g174.3g125.4g4.2g
Annoskoko puolitettuna2010g1449kcal132.7g87.2g62.7g2.1g
Arvot/100g100g72kcal6.6g4.3g3.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=115413