Jauhelihakeitto Ipatzun tapaan

Ruskista jauheliha ja kaada ylimääräinen rasva pois.

Kuori peunat, sipuli ja juurekset, leikaa kuutioiksi.

keitä vesi, mausta pippurilla, chilillä, paprikalla ja chilikastikkeella, lisää sipuli ja anna hautua noin 15 min.
Lisöö juurekset ja hauduta artti, lisää peruna ja paprika anna kypsyä kunnes peruna on kiinteää.

Lisää ruskistettu jauheliha, kuumenna kiehuvaksi ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2003g0kcal0g0g0g0g
Chilikastike original, Felix30g26kcal0.5g4.5g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi44g123kcal4g3.1g10.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 801g610kcal15.1g124.2g1.6g8g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Porkkana 200g66kcal1.2g11.1g0.4g5.1g
Selleri, annos 50g100g14kcal1g3g0g0g
Palsternakka 100g64kcal0.5g11.8g0.4g4.5g
Paistijauheliha 10%401g681kcal80.1g0g40.1g0g
Paprika, punainen100g26kcal0.9g4.6g0.4g2g
Persilja 40g11kcal0.6g0.4g0.1g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8040g3350kcal213g344.6g107g52.4g
Valittu annoskoko4020g1675kcal106.5g172.3g53.5g26.2g
Annoskoko puolitettuna2010g837kcal53.3g86.2g26.8g13.1g
Arvot/100g100g42kcal2.6g4.3g1.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187619