Pastaa tomaatteja ja pekonia tinjamin kera

Laita pasta vesi kiehumaan.

Veden kiehumista odotellessa aloita kastikkee valmistelu.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Paahda pekonia miedolla lämmöllä paistinpannulla kunnes alkaa hieman saamaan väriä.

Lisää silputtu purjo ja puolitetut kirsikkatomaatit (myös normaalit tomaatit käy).

Lisää RUNSAASTI tinjamia.

Anna kastikkeen muhia miedolla lämmöllä.

Lisää tarvittaessa hieman pastan keitinvettä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty2400g3360kcal123.8g671g16.3g81.6g
Purjosipuli 300g69kcal5.4g7.2g0.6g6.3g
Kirsikkatomaatti, suomalainen600g120kcal3.6g22.8g1.8g8.4g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g, paistettu 720g2172kcal153.6g4.8g172.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8040g11441kcal572.8g1411.6g383g192.6g
Valittu annoskoko4020g5720kcal286.4g705.8g191.5g96.3g
Annoskoko puolitettuna2010g2860kcal143.2g352.9g95.8g48.2g
Arvot/100g100g142kcal7.1g17.6g4.8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234311