Porsaanfilettä, uunijuureksia ja kidneypapuja Vindaloo-kastikkeessa

Leikkaa liha kuutioiksi.

Laita kaikki ainekset uunivuokaan.

Sekoita.

Lisää suolaa ja muita mausteita tarvittaessa/maun mukaan.

Peitä vuoka kannella/foliolla.

Kypsennä uunissa 200-225C kunnes juurekset ja liha ovat kypsiä (1-1,5 tuntia).

Syö!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Martsavo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 122g153kcal25.6g0g5.5g0g
Uunijuurekset (Porkkana,lanttu,palsternakka,sipuli) (Pirkka), annos 500g141g42kcal1.5g7.6g0.3g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Pirkka), annos 230g43g39kcal2.7g6.9g0.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka13g11kcal0.4g2.5g0.1g0.1g
Vindaloo kastike (Santa maria), annos 100g66g59kcal1g5.9g3.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana807g607kcal62.4g45.8g18.6g0.2g
Valittu annoskoko404g304kcal31.2g22.9g9.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna202g152kcal15.6g11.5g4.7g0.1g
Arvot/100g100g75kcal7.7g5.7g2.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209308