Heidin jauheliharisotto

Ruskista jauheliha yhdessä pilkotun sipulin kanssa.

Lisää 3dl riisiä sekä 6dl vettä + lihaliemi ja tölkillinen huuhdeltuja papuja.

Kun riisi on kypsää lisää herne-maissi-paprika pussi ja muutaman minuutin kuluttua ruoka on valmis.

Juustoraaste kruunaa ruoan.

Lapset tykkää lisätä ketsuppia sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
MyllynParas pitkäriisi, keittämätön (Myllyn paras oy), annos 65g21g76kcal1.7g16.7g0.1g0.4g
Pirkka naudan jauheliha 400g100g228kcal19g0g17g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (400g/265g) (Rainbow), annos 400g66g66kcal5g9.9g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Herne-maissi-paprika, kesäpöytä50g38kcal2g6.2g0.4g1.5g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.5g6.2kcal0.3g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana807g835kcal56.4g67g37g4.2g
Valittu annoskoko403g418kcal28.2g33.5g18.5g2.1g
Annoskoko puolitettuna202g209kcal14.1g16.8g9.3g1.1g
Arvot/100g100g104kcal7g8.3g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96586