Zucchinivuoka

- Paista sipulit ja jauhikset, lisää tomaattimurska ja mausteet (suola, mustapippurirouhe, chili).

- Viipaloi kesäkurpitsat ja palsternakka, jälkimmäinen hieman ohuemmaksi.

- Lado vuokaan vuorotellen, palsternakan laitoin alimmaksi ja kesäkurpitsaa päällimmäiseksi.

- Paista 200 asteessa 10-15 min, laita päälle puolitetut miniluumutomaatit ja alenna lämpö 175 asteeseen.

Paista vielä n. 20 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Therese
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 84g268kcal22.3g0g20g0g
Yrttimaustettu paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g104g37kcal1.5g7.5g0.2g0g
Kesäkurpitsa zucchini 157g28kcal0.9g3.9g0.6g1.1g
Palsternakka 13g8kcal0.1g1.5g0.1g0.6g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g26g5.2kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana808g702kcal50.6g29.6g42g5g
Valittu annoskoko404g351kcal25.3g14.8g21g2.5g
Annoskoko puolitettuna202g176kcal12.7g7.4g10.5g1.3g
Arvot/100g100g87kcal6.3g3.7g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390929