Kaurasämpylät

Se koita käden lämpöiseen veteen kaikki ainekset.

Laita uuni 50'C ja laita taikina uuniin 30min kohoamaan.

Leivo sämpylöiksi.

Uuni 200'C lämpiään.

Anna sämpylöiden kohota vielä 30min liinan alla (pöydällä).

Paista n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Myrsky82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1682g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.1402g4907kcal186.5g953.3g33.6g53.3g
Kuivahiiva, annos 11g28g101kcal12.6g11.2g1.7g0g
Elovena Plus Kauralese (Raisio), annos 50g841g2692kcal151.4g361.7g71.5g151.4g
Suola, annos 3g22g0kcal0g0g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g56g415kcal0g0g46g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8064g16229kcal701g2652.4g305.6g409.4g
Valittu annoskoko4032g8114kcal350.5g1326.2g152.8g204.7g
Annoskoko puolitettuna2016g4057kcal175.3g663.1g76.4g102.4g
Arvot/100g100g201kcal8.7g32.9g3.8g5.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137893