Mustikkapiirakka

Sekoita pohjan kuivat ainekset keskenään.

Lisää margariini ja muna, sekoita hyvin.

Levitä taikina voidellun piirasvuuan pohjalle ja reunoille.

Levitä mustikat tasaisesti pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset (kermaviili, 1 muna, sokeri ja vanilliinisokeri) keskenään ja levitä täytteen ainekset tasaisesti mustikoiden päälle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Miikkula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 609g2090kcal62.1g426.4g7.3g21.3g
Kauralese, myllynparas kuitupit. ½dl, 18g234g246kcal13.8g34.9g5.9g38.7g
Sokeri 202g818kcal0g201.3g0g0g
Leivinjauhe 23g41kcal1.2g8.9g0g0.1g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g422g1940kcal2.1g2.1g215.1g0.2g
Kananmuna kuoreton 515g735kcal64.4g1.5g52.8g0g
Mustikka metsä- 843g371kcal4.2g54g5.1g27.8g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 937g601kcal30g45.2g32.8g0.1g
Sokeri 199g808kcal0g198.9g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka23g94kcal0g23.2g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g23g127kcal0g0.1g14.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8064g15742kcal355.6g1993g666.2g176.4g
Valittu annoskoko4032g7871kcal177.8g996.5g333.1g88.2g
Annoskoko puolitettuna2016g3936kcal88.9g498.3g166.6g44.1g
Arvot/100g100g195kcal4.4g24.7g8.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138520