Omenapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää sitten keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Lisää sitten maito ja sulatettu rasva/öljy.

Kaada taikina pellille, lisää omenaviipaleet, ripauta päälle sokeria ja kanelia.

15 min. 225 asteessa.

Keskitaso.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Viipula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 530g757kcal66.3g1.6g54.4g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g723g2936kcal0g723.2g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta705g2539kcal91.7g493.6g14.8g24.7g
Leivinjauhe 24g42kcal1.3g9.1g0g0.1g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 362g165kcal10.8g17.4g5.4g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen241g1736kcal0g0g192.9g0g
Omena, keskikokoinen 200g1447g492kcal2.9g102.7g4.3g26g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8064g17332kcal346g2695.2g543.6g101.6g
Valittu annoskoko4032g8666kcal173g1347.6g271.8g50.8g
Annoskoko puolitettuna2016g4333kcal86.5g673.8g135.9g25.4g
Arvot/100g100g215kcal4.3g33.4g6.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191210