Carbonarakastike (Keto/lowcarb)

Paista pekoni.

Kuullota valkosipuli pekonin rasvassa, Lisää tuorejuusto ja kerma.

Lisää pekoni ja anna muhia hetki.

Syö pastan kera (normi ruokavalio) ja sopii myös karpeille kasviksille.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Bluemoon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan Pekoni filee, HK1728g2765kcal362.9g5.2g1555.2g0g
Tuorejuusto-kasvirasvaa, rasvaa 24-30 % 720g2078kcal79.2g21.6g187.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1440g4754kcal28.8g43.2g504g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g144g150kcal11.4g23.5g0.9g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8064g19493kcal964.6g187g4494.6g5.8g
Valittu annoskoko4032g9747kcal482.3g93.5g2247.3g2.9g
Annoskoko puolitettuna2016g4873kcal241.2g46.8g1123.7g1.5g
Arvot/100g100g242kcal12g2.3g55.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217632