Kidneypapu-pekoni-sipulihöystö

Pilko pekoni ja silppua sipuli.

Paista pekonia hetki pannulla.

Lisää sipulisilppu, kuullota.

Valuta pavuista vesi pois, ja lisää pannulle muiden ainesten joukkoon.

Paista höystöä miedolla lämmöllä, kunnes pavut ovat lämmenneet.

Mausta ripauksella mustapippuria, haluamillasi yrttimausteilla ja maun mukaan suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Lilyah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypavut suolaliemessä, rainbow2036g2138kcal158.8g366.5g10.2g203.6g
Sipuli (kuorittu)1437g388kcal18.7g69g2.9g24.4g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]559g1886kcal67.1g0g206.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8064g8824kcal489.2g871g439.8g456g
Valittu annoskoko4032g4412kcal244.6g435.5g219.9g228g
Annoskoko puolitettuna2016g2206kcal122.3g217.8g110g114g
Arvot/100g100g109kcal6.1g10.8g5.5g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249503