Karppaajan sitruunainen juustokakku(MN11/11)

Sekoita mantelijauhe ja sulatettu voi tasaiseksi.

Paista irtopohjavuoassa, 225C noin 10 min. \\r\\nLiivatteet likoon noin 5min kylmään veteen.

Kerma vaahdoksi ja juusto sekaan.

Purista liivatteista vesi pois ja sulata kuumennettuun sitruunamehuun.

Yhdistä kerma-juustoseokseen.

Mausta halutessasi makeutusaineella.\\r\\n Levitä jäähtyneen kakun päälle.

Anna hyytyä viileässä väh. 2,5h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Belle70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g1285g7711kcal308.4g84.8g694g0g
Voi 321g2331kcal3.8g1.3g261.2g0g
Liivatelehti, gelatiini964g3364kcal825g0g1g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g643g2185kcal19.3g19.3g224.9g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g643g1639kcal37.9g20.6g153.6g0g
Sitruunamehu, laimentamaton145g30kcal0.4g2.3g0g0.1g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 32g131kcal1g31.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8064g34778kcal2391.6g319g2669.4g0.2g
Valittu annoskoko4032g17389kcal1195.8g159.5g1334.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna2016g8695kcal597.9g79.8g667.4g0.1g
Arvot/100g100g431kcal29.7g4g33.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=259678