Janssonska

Voitele uunivuoka ruokaöljyllä (rypsi) ja kaada noin puolet perunasipulipussillisesta vuokaan.

Asettele pienennetyt anjovisfileet perunasipulien päälle ja kaada loput perunasipulista päälle.

Kaada kerma, vesi ja anjovisten liemi vuokaan, halutessa lisää pippuria sekä juustoraastetta.

Paista 180-200 asteisessa uunissa n. 40-50 min. uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Tolstaya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus 500g2670g1816kcal42.7g397.9g2.7g0g
Anjovisfileet maustekastikkeessa Rainbow160g216kcal11.9g19.2g10.3g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)534g454kcal5.3g18.7g37.4g0g
Vesi401g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)267g694kcal69.4g4g45.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8064g6360kcal258.6g879.6g191.6g0g
Valittu annoskoko4032g3180kcal129.3g439.8g95.8g0g
Annoskoko puolitettuna2016g1590kcal64.7g219.9g47.9g0g
Arvot/100g100g79kcal3.2g10.9g2.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272438