Hallumi ja kermakasvikset

Paista hallumi neitsytkookosvoissa.

Höyrytä parsa.

Paista paprikat ja parsa samassa pannussa, jossa paistoin hallumin.

Lorauta sekaan tilkka kermaa, mausta suolalla, mustapippurilla ja valkosipulilla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Halloumi juusto1350g4050kcal297g0g324g0g
Neitsytkookosöljy, luomu (Aman prana), annos 10g18g154kcal0g0g18g0g
Paprika punainen 864g253kcal8.1g38.9g3.5g16.4g
Parsakaali pakaste Rainbow1620g324kcal48.6g32.4g0g40.5g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g180g288kcal3.8g6.8g27g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8064g10139kcal715g156.2g745g114.2g
Valittu annoskoko4032g5069kcal357.5g78.1g372.5g57.1g
Annoskoko puolitettuna2016g2535kcal178.8g39.1g186.3g28.6g
Arvot/100g100g126kcal8.9g1.9g9.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306235