Lanttulaatikko karpille (joulu -12)

Kuori, paloittele ja keitä lantut suolavedessä.

Ota keitinvedestä 4dl talteen.

Soseuta lantut sauvasekoittimella, lisää leseet, makeutusjauhe, nesteet ja munat.

Mausteiksi:
-muskottipähkinää 1/2tl
-inkivääriä 1/2tl
-kanelia iso ripaus
-valkopippuria iso ripaus
- suolaa
Paista 175 asteessa parisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 2805g809kcal28g129g8.4g50.5g
Vehnälese 42g96kcal5.6g6.5g1.9g15.8g
Vesi561g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g281g954kcal5.6g8.4g98.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu337g424kcal37g1g30.3g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g7g28kcal0.1g6.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8064g4621kcal152.6g303.4g277.6g132.6g
Valittu annoskoko4032g2311kcal76.3g151.7g138.8g66.3g
Annoskoko puolitettuna2016g1155kcal38.2g75.9g69.4g33.2g
Arvot/100g100g57kcal1.9g3.8g3.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=323060