Punainen kanakastike

Pannun kuumenemaan öljyn kanssa.

Paista kanafilepalaset kypsiksi.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää Wokkivihannekset.

Paista 5-10 minuuttia.

Lämmitä desi vettä vedenkeittimessä tai mikrossa.

Seikoita siinä kanaliemikuutio ja kaada se soppaan.

Lisää samalla paseerattu tomaatti.

Tämän vaiheen voi jättää pois, mutta lisää juustoraaste.

Se sakeuttaa ja makustaa kastiketta.

Anna muhia pikkulämmöllä ainakin vartti.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikaleet (Kariniemen), annos 250g1067g1174kcal245.5g0g19.2g0g
Valkopippuri, annos 1g6.4g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g24g66kcal4.7g1.2g4.7g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 213g0kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g1067g320kcal10.7g64g2.1g0g
Wok-vihannessekoitua Pirkka 450g961g317kcal26.9g51.9g1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl53g480kcal0g0g53.4g0g
Minimaissi (pienet maissintähkät, Pirkka Aasia) (Pirkka), annos 225g480g77kcal9.6g6.7g1g0g
Juustoraaste emmental punaleima160g624kcal46.4g0g48g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8064g6117kcal687.6g247.6g258.8g0.4g
Valittu annoskoko4032g3058kcal343.8g123.8g129.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna2016g1529kcal171.9g61.9g64.7g0.1g
Arvot/100g100g76kcal8.5g3.1g3.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334953