Gluteeniton siemennäkkäri

Sekoita ainekset ja levitä kahdeksi ohueksi levyksi pellille.

Paista kauniin ruskeaksi.

Leikkaa levyt 12 osaan ja aseta uuniin(kiertoilma) kuivumaan 50 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 28 grammaa

Ankkavankka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g708g914kcal29.7g36.1g70.8g0g
Auringonkukansiemen 600g3564kcal138g75.6g297g36g
Seesaminsiemen, kuorineen 360g2428kcal96.8g24.8g208.8g44.3g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale300g180kcal30g15g0.9g219g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g360g1739kcal88.2g119.9g103.7g102.3g
Fiber husk (1rkl=10g)60g6kcal0.9g0g0.4g51g
Kananmuna kuoreton 660g942kcal82.5g2g67.7g0g
Kumina mauste (Mausteet), annos 2g120g450kcal21.4g53g26.8g12.6g
Leivinjauhe 60g105kcal3.1g22.7g0g0.3g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki792g444kcal67.3g39.6g1.6g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8064g21542kcal1115.8g777.4g1555.4g931g
Valittu annoskoko4032g10771kcal557.9g388.7g777.7g465.5g
Annoskoko puolitettuna2016g5385kcal279g194.4g388.9g232.8g
Arvot/100g100g267kcal13.8g9.6g19.3g11.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339415