Juustokakku

1 prk philadelphia-juustoa
250 g maitorahkaa
4 dl kuohukermaa
1 sitruunan kuori + mehu
1 - 1,5 dl sokeria
0,5 - 1 tl vaniljasokeria
4 lehteä liivatetta

1) Sekoita tuorejuusto ja maitorahka, sokeri, vaniljasokeri ja sitruunankuori astiassa A
2) Vatkaa kermavaahto astiassa b
3) Liota liivatteet tilkassa vettä ja kuumenna sitruunamehussa
4) Yhdistä kulhot a ja b sekoittaen varovasti
5) Lisää liivateneste pienissä erissä, sekoita aina välillä
6) Pursota astioihin/lusikoi kulhoon
anna viiletä jääkaapissa 3-4 tuntia

Lähde:
Jani Komppa

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia tuorejuusto 200g798g2036kcal47.1g25.5g190.8g0g
Maitorahka (Pirkka)998g659kcal119.8g39.9g3g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g1597g5429kcal47.9g47.9g558.9g0g
Sitruunamehu, laimentamaton200g42kcal0.6g3.2g0g0.2g
Sokeri 339g1377kcal0g339g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka20g80kcal0g19.8g0g0g
Liivate 80g279kcal68.4g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8064g19802kcal567.6g950.6g1505.6g0.4g
Valittu annoskoko4032g9901kcal283.8g475.3g752.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna2016g4951kcal141.9g237.7g376.4g0.1g
Arvot/100g100g246kcal7g11.8g18.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345091