Paistettu pinaatti sipulilla

Kuumenna öljy kuumaksi, paista hetki valkosipulia ja sipulia.

Lisää pinaatin lehdet, paista hetki jotta neste lähtee.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Päälle muutama pieni palanen fetajuustoa.

Tulee yksi iso tai kaksi pienempää annosta.

Jos käytät pakastepinaattia, käytä isolehtistä pinaattia.

Sulata se ensin vaikka mikrossa, valuta ja paista sitten.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Chiora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)540g146kcal7g25.9g1.1g9.2g
Rypsiöljy 180g1592kcal0g0g180g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 180g409kcal25.2g3.1g32.4g0g
Valkosipuli 72g78kcal5.7g11.7g0.4g1.5g
Pinaatti 3060g409kcal49.6g12.2g9.2g39.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8064g5267kcal175g105.8g446.2g101g
Valittu annoskoko4032g2633kcal87.5g52.9g223.1g50.5g
Annoskoko puolitettuna2016g1317kcal43.8g26.5g111.6g25.3g
Arvot/100g100g65kcal2.2g1.3g5.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372790