Härkäpapukasvispihvit

Raasta juurekset.

Sekoita kaikki ainekset kulhossa tasaiseksi ja anna seistä n. puolisen tuntia.

Voitele pellille levitetty leivinpaperi margariinilla ja muotoile käsin pihvit.

Voitele myös päältä.

Paista 200 C noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Borago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 353g225kcal1.8g41.7g1.4g15.9g
Porkkana 936g306kcal5.8g52.1g1.9g23.9g
Peruna, vanha, kuorittu 766g583kcal14.4g118.6g1.5g7.7g
Härkäpapurouhe, raakana, 1 dl = 70 g (Lassilan tila), annos 50g309g1169kcal94g180.2g8g7.4g
Grahamjauho 243g797kcal25.6g147.4g5.3g24g
Ruokasuola jodioitu 41g1.1kcal0.3g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1178g0kcal0g0g0g0g
Ketchup (Felix), annos 100g59g44kcal0.6g10.6g0.2g0g
Flora culinesse147g1089kcal0g0g120.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8064g8426kcal285g1101.2g278g157.8g
Valittu annoskoko4032g4213kcal142.5g550.6g139g78.9g
Annoskoko puolitettuna2016g2107kcal71.3g275.3g69.5g39.5g
Arvot/100g100g105kcal3.5g13.7g3.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421237