Hirvihöystö

Leikkaa liha pieniksi kuutioksi ja ruskista voin ja öljyn sekoituksessa.

Lisää paloitellut porkkanat, sipulit ja mausteet.

Kaada viini ja lihaliemi joukkoon.

Hauduta kunnes lihat ovat pehmeitä.

Suurusta kylmään veteen sekoitetuilla vehnäjauhoilla.

Mausteeksi olen laittanut riistamaustetta ja laakerinlehden.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Jos oma paino sallii voit lisätä lorauksen kermaa.

Tarjoa keitettyjen perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 2407g2705kcal508.5g0g72.2g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g842g227kcal11g40.4g1.7g14.3g
Porkkana 313g102kcal1.9g17.4g0.6g8g
Punaviini 361g255kcal1.1g0.7g0g0g
Mustapippuri 7.9g22kcal0.9g3g0.3g2.1g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g36g40kcal1.8g7.6g0.2g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 17g49kcal1.9g2.5g3.5g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 48g165kcal4.9g33.7g0.6g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8064g7131kcal1064g210.6g158.2g52.4g
Valittu annoskoko4032g3565kcal532g105.3g79.1g26.2g
Annoskoko puolitettuna2016g1783kcal266g52.7g39.6g13.1g
Arvot/100g100g88kcal13.2g2.6g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75890