Juusto-ruohosipuli teeleivät

Sekoita kuivat aineet keskenään ja nypi joukkoon margariini.

Sekoita keskenään piimä, muna, juustoraaste ja silputtu ruohosipuli.

Vaivaa taikinaksi ja taputtele n. sentin paksuiseksi leiväksi pellille.

Leikkaa kahdeksaan osaan.

Paista n. 20min 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1943g6666kcal198g1359.9g23.3g68g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 45g79kcal2.3g16.9g0g0.2g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 299g2123kcal2.2g1.2g239.1g0g
Kananmuna kuoreton 329g469kcal41.1g1g33.7g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa149g448kcal34.4g0g34.4g0g
Kefiir (Valio gefilus), annos 150g1196g598kcal35.9g47.8g29.9g0g
Ruohosipuli, tuore60g16kcal0.8g2.3g0.4g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8064g20798kcal629.4g2858.2g721.6g137.8g
Valittu annoskoko4032g10399kcal314.7g1429.1g360.8g68.9g
Annoskoko puolitettuna2016g5200kcal157.4g714.6g180.4g34.5g
Arvot/100g100g258kcal7.8g35.4g8.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84238