Kauralesesämpylät

Lämmitä vesi 40 asteiseksi ja lisää kauraleseet , hiiva, suola ja öljy.

Alusta lopuksi taikinaan muut jauhot.

Kohota noin 30 minuutia.

Leivo taikinasta 12 sämpylää.

Kohota uudelleen liinan alla . Paista 225 asteessa noin 10 minuutia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Paivi6250
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauralese myllyn paras 1dl=50g33g106kcal6g15.1g2.6g5.5g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl166g582kcal23.3g106.4g5.2g9.1g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g33g103kcal5.7g18g1g4.3g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 166g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl3.3g30kcal0g0g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana808g1643kcal70g279g24.2g37.8g
Valittu annoskoko404g821kcal35g139.5g12.1g18.9g
Annoskoko puolitettuna202g411kcal17.5g69.8g6.1g9.5g
Arvot/100g100g203kcal8.7g34.5g3g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336910