Rusettikanaa

200 g rusettimakaroneja
400 g kanaa suikaleina
1 sipuli
1 paprika
0,5 kesäkurpitsaa
2 tl curryä
2 rkl vehnäjauhoja
3 dl vettä
1 kanaliemikuutio
100 g sulatejuustoa

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Suikaloi muut aineet kattilaan (paitsi juusto) ja hauduta 15 min.

Yhdistä makaronit ja muut ainekset, lisää sulatejuusto.

Kun juusto on sulanut ruoka on valmista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Sirkkis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, fusilli tricolore, Rainbow (75g)87g302kcal10.5g62.1g1.4g7.2g
Kananpojan Rintaleike, Kariniemen175g210kcal31.5g2.1g10.5g0.3g
Sipuli (kuorittu)24g6.5kcal0.3g1.2g0g0.4g
Paprika punainen 35g10kcal0.3g1.6g0.1g0.7g
Kesäkurpitsa zucchini 26g4.7kcal0.1g0.7g0.1g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 8.7g30kcal0.9g6.1g0.1g0.3g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia44g66kcal7.4g0g3.9g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)4.4g11kcal0.6g0.5g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana808g1281kcal103.2g148.6g33.8g18.2g
Valittu annoskoko404g641kcal51.6g74.3g16.9g9.1g
Annoskoko puolitettuna202g320kcal25.8g37.2g8.5g4.6g
Arvot/100g100g159kcal12.8g18.4g4.2g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109927