Appelsiini-mantelikakku

1. vaahdota pehmeä sokeri ja rasva
2. vatkaa munat yksitellen
3. sekoita keskenään kuivat aineet.

Sekoita appelsiinimehu ja 1 yhden appelsiinin raastettu kuori jugurttiin.

Lisää niitä vuorotellen taikinaan.

4. Laita taikina irtopohjavuokaan, n. 24-26 cm. Paista 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1078 grammaa

503435
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 66g476kcal0.8g0.3g53.4g0g
Sokeri 64g259kcal0g63.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 62g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Vehnäjauhot (type 55), annos 65g86g289kcal7.4g60.6g0.8g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g30g180kcal7.2g2g16.2g0g
Leivinjauhe 5.6g10kcal0.3g2.1g0g0g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)75g104kcal5.6g4g7.5g0g
Appelsiinimehu, 2 dl17g7.6kcal0.1g1.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana808g2826kcal58.2g269.2g168.4g0g
Valittu annoskoko404g1413kcal29.1g134.6g84.2g0g
Annoskoko puolitettuna202g707kcal14.6g67.3g42.1g0g
Arvot/100g100g350kcal7.2g33.3g20.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245576