Juustoinen broilerikeitto

Kuori perunat ja porkkanatja sipulit ja kuutioi ne noin 1 cm x 1 cm kuutioikis.

Kuutioi myös paprika.

Ruskista pannulla broilerinfilee.

Keitä lihaliemessä perunat, porkkant ja sipulit melkein kypsiksi.

Lisää seuraavaksi broilerin fileet ja keitä noin 5 minuuttia.

Lisää sitten paprika ja haluamasi mausteet.

Keitä hetki ja lisää juusto ja kerma ja kkumenna kiehuvaksi.

Tarjoa sämpylöiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 719 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 94g71kcal1.8g14.5g0.2g0.9g
Porkkana 47g15kcal0.3g2.6g0.1g1.2g
Sipuli 19g5.7kcal0.2g0.9g0g0.3g
Paprika keltainen 9g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)56g73kcal10.1g1.2g3.4g0.1g
Vesi141g0kcal0g0g0g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi1.4g4.6kcal0.1g0.2g0.4g0g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g19g30kcal1.5g0.9g2.2g0.3g
Ruokakerma emmental (Arla keittiö), annos 200g19g32kcal0.7g1g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana809g470kcal29.6g43.6g18.2g6g
Valittu annoskoko404g235kcal14.8g21.8g9.1g3g
Annoskoko puolitettuna202g117kcal7.4g10.9g4.6g1.5g
Arvot/100g100g58kcal3.7g5.4g2.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=311964