Kalakeitto

Kuutioi sipuli ja kuori ja pilko perunat.

Laita voi ison kattilan pohjalle ja anna hetken sulaa.

Varo ettei pala! Kuullota sipulia voissa pieni hetki ja lisää vesi ja fondi.

Anna kiehahtaa ja lisää perunat.

Anna kiehua miedolla lämmöllä viitisen minuuttia.

Lisää seiti (annospalat kannattaa kuutioida....

:D ) ja maalaiskasvikset ja anna keiton kiehua kunnes perunat tuntuvat kypsiltä.

Lisää maito ja kiehauta.

Mausteita voi laittaa maun mukaan, itse lisäsin lime-pippuria.

:)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 505 grammaa

Mamsikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 127g38kcal1.6g6.1g0.3g2.2g
Peruna, vanha, kuorittu 831g633kcal15.6g128.8g1.7g8.3g
Seiti pakaste 480g373kcal84.4g0g3.4g0g
Voi 18g128kcal0.2g0.1g14.3g0g
Fond du chef fish (Knorr), annos 28g45g58kcal2g9.9g1.1g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 2082g0kcal0g0g0g0g
Maalaiskasvikset, porkkana, papu, keltainen porkkana, palste (Apetit), annos 70g213g85kcal1.9g13.2g0.4g6g
Arki kevytmaitojuoma (Valio), annos 150g245g110kcal7.3g11.8g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8080g2850kcal226g339.8g49.8g34.8g
Valittu annoskoko4040g1425kcal113g169.9g24.9g17.4g
Annoskoko puolitettuna2020g713kcal56.5g85g12.5g8.7g
Arvot/100g100g35kcal2.8g4.2g0.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405442