Ruislesepizzapohja

Hiiva veteen ja muut aineet perään, vaivaa kunnes ei enää tartu(lisää jauhoa/lesettä tarpeen mukaan) ja anna kohota 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g55g197kcal24.7g21.9g3.3g0g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g1495g5231kcal179.3g1061.1g31.4g44.8g
Ruislese (Elovena plus), annos 20g996g1793kcal149.4g209.2g42.8g438.4g
Rypsiöljy rainbow249g2242kcal0g0g249.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 1245g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8080g18926kcal706.8g2584.4g653.2g966.4g
Valittu annoskoko4040g9463kcal353.4g1292.2g326.6g483.2g
Annoskoko puolitettuna2020g4732kcal176.7g646.1g163.3g241.6g
Arvot/100g100g234kcal8.7g32g8.1g12g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127330