Rasvattomaan piirakkapohjaan - jauhelihatäyte

Paista jauheliha, lisää sipuli, suola ja makusi mukaan muut mausteet.

Sekoita kermaviili ja munat keskenään.

Levitä jauheliha piirakkapohjalle, päälle kermaviili-munaseos.

Lisää päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2008g3332kcal381.4g0g200.7g0g
Sipuli (kuorittu)251g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1004g644kcal32.1g48.4g35.1g0.1g
Kananmuna 50g(kpl)502g632kcal55.2g1.5g45.2g0g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%251g703kcal72.8g6.3g42.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8080g10758kcal1089.6g136.4g648.4g8.8g
Valittu annoskoko4040g5379kcal544.8g68.2g324.2g4.4g
Annoskoko puolitettuna2020g2690kcal272.4g34.1g162.1g2.2g
Arvot/100g100g133kcal13.5g1.7g8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=263722