Kukkisgratiini, kevät-13

Kukkikset vuokaan.

Kuumenna kerma ja sulata sekaan juusto.

Mausta muskottipähkinällä, suolalla ja valkopippurilla.

Kippaa päälle.

Paista 200* vajaa tunti, kunnes kukkikset pehmeitä.

Gratiini onnistuu myös laiskemmalla tavalla: kukkiksen päälle suola ja mausteet, sitten juustoraaste ja lopuksi vain kippaat kerman päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g2247g382kcal42.7g47.2g4.5g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g999g3396kcal20g30g349.6g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g794g3097kcal230.3g15.9g230.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8080g13749kcal586g186.2g1168.8g0g
Valittu annoskoko4040g6875kcal293g93.1g584.4g0g
Annoskoko puolitettuna2020g3437kcal146.5g46.6g292.2g0g
Arvot/100g100g170kcal7.3g2.3g14.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355931