Mupuisen Kalapata

Suikaloi porkkana ohuiksi tikuiksi ja purjo ohuiksi viipaleiksi.

Kuumenna öljy padassa ja kiehauta kasvikset öljyssä.

Lisää vesi ja tomaattimurska ja anna kiehua 10 minuuttia.

Paloittele kala pieniksi kuutioiksi ja lisää se sulatejuuston kanssa pataan.

Mausta suolalla ja timjamilla ja anna hautua kannen alla 10 minuuttia.

Pataa voi muokata lisäämällä muitakin kasviksia, kuten perunaa, selleriä, paprikaa ja pataa voi keventää jättämällä öljyn pois ja vaihtamalla sulatejuuston kevyempään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 499g114kcal9g12g1g10.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g499g140kcal3g29.7g1g12.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl45g405kcal0g0g44.9g0g
Tomaattimurska 333g98kcal1.9g17.6g0.7g6.3g
Vesi666g0kcal0g0g0g0g
Seiti pakaste 1332g1033kcal233.8g0g9.3g0g
Kevyt sulatejuusto 10% (Pirkka), annos 15g666g1065kcal119.9g0g66.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8080g5709kcal735.2g118.6g247g58.6g
Valittu annoskoko4040g2854kcal367.6g59.3g123.5g29.3g
Annoskoko puolitettuna2020g1427kcal183.8g29.7g61.8g14.7g
Arvot/100g100g71kcal9.1g1.5g3.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=69895