Perus tomaattipastakastike

Runsas annos pastaa. 150g keittämätöntä pastaa (75g per nenä) on noin 350 grammaa keitettyä pastaa.

Pieneen nälkään riittää jopa kolmanneksen pienempi pastamäärä.

Kastike riittää pitämään kosteana tuon 350 - 400 g keitettyä pastaa.

Kuullota pieneksi hakattu sipuli ja valkosipuli, lisää tomaatit pilkottuna.

Anna muhia mielellään yli vartin pienellä lämmöllä.

Lisää pastan keitinvettä tarvittaessa.

Mausta makusi mukaan yrteillä.

Pussaile edes välillä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 337 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirsikkatomaatti (Pirkka)1500g300kcal9g52.5g4.5g0g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)360g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Oliiviöljy 60g531kcal0g0g60g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty2100g2940kcal108.4g587.2g14.3g71.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8088g7788kcal248g1321.8g159.2g156g
Valittu annoskoko4044g3894kcal124g660.9g79.6g78g
Annoskoko puolitettuna2022g1947kcal62g330.5g39.8g39g
Arvot/100g100g96kcal3.1g16.3g2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422889