Kanaparsakaalivuoka

Pilko parsakaali uunivuokaan, jonka voitelit kevyesti öljyllä.

Paista teflonpannulla broilerisuikalleet, kaada parsakaalien päälle.

Laita paistinpannulle ruokakerma 4 % ja tuorejuusto, kuumenna kunnes juusto sulaa.

Kaada seos uunivuokaan.

Paista uunissa 200 asteessa 40 min, uuni pois päältä ja hauduta vielä n. 30 min.

Tämä resepti on kopsattu ja hieman mukaeltu karppien reseptisivulta! Hyvää oli, mutta ei-karppaajille turhan paljon broileria, voi vähentää esim. 600 grammaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Kaffee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)1401g1822kcal252.2g30.8g85.5g1.4g
Parsakaali brokkoli 1051g368kcal48.6g20.5g3.2g26.3g
Tuorejuusto, Italina yrtit, Pirkka701g1261kcal31.5g42g105.1g0g
Flora ruoka kevyt & paksu876g526kcal8.8g39.4g35g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 18g155kcal0g0g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8092g8263kcal682.2g265.4g492.6g55.4g
Valittu annoskoko4046g4132kcal341.1g132.7g246.3g27.7g
Annoskoko puolitettuna2023g2066kcal170.6g66.4g123.2g13.9g
Arvot/100g100g102kcal8.4g3.3g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234226