Kinuskinen Daim-hyydykekakku

Pohja:
200 g kaurakeksejä
80 g sulaa margariinia tai voita

täyte:
3 dl vispikermaa
200 g Sunnuntai Vanilja rahkavalmistetta
1 dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
1 dl kinuskikastiketta
1 tupla-daimia murustettuna
5 liivatelehteä
tilkka vettä

Murskaa kaurakeksit esim.

monitoimikoneessa tai muovipussin ja kaulimen avulla.

Sekoita keksimurujen joukkoon sulatettu margariini tai voi. Painele seos irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.

Vaahdota kerma.

Sekoita joukkoon Sunnuntai Vanilja, sokerit, kinuskikastike ja karkkimurut.

Sekoita tasaiseksi.

Kiehauta tilkka vettä.

Sulata liivatteet kuumaan veteen ja kaada seos ohuena nauhana täytteen joukkoon koko ajan huolellisesti sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Kat82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurakeksi Jyväshyvä 1kpl800g3600kcal56.8g512g152g26.4g
Voi 320g2321kcal3.8g1.3g260.2g0g
Vispikerma (Ingman), annos 200g1200g4080kcal24g32.4g432g0g
Sunnuntai vanilja rahkavalmiste (Raisio), annos 200g800g2160kcal64g96g160g0g
Sokeri 340g1380kcal0g339.7g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka40g160kcal0g39.6g0g0g
Kinuskikastike 400g1694kcal3.7g226.8g85.7g0g
Daim 56g112g610kcal4.1g67.2g35.8g0.1g
Liivatelehti, gelatiini34g119kcal29.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8092g32249kcal371g2630g2251.4g53g
Valittu annoskoko4046g16124kcal185.5g1315g1125.7g26.5g
Annoskoko puolitettuna2023g8062kcal92.8g657.5g562.9g13.3g
Arvot/100g100g399kcal4.6g32.5g27.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270939