Kanavuoka

1. ruskista rintapalat kevyesti pannulla
2. nosta vuokaan: mausta sitruunankuorella, pippurilla, suolalla
3. lisää kesäkurpitaviipaleet ja tomaatit
4. sekoita kanaliemi (1dl), parmesanraaste, sinappi, 1tl rakuunaa ja ranskanerma
5.valuta seos vuokaan
6. 25min 200 asteta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile paistettu1680g2727kcal467g0g92.4g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen700g140kcal4.2g26.6g2.1g9.8g
Kesäkurpitsa700g119kcal2.8g17.5g4.2g4.9g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)35g91kcal4.5g4.2g6.3g0.1g
Ranskankerma Valio700g1960kcal17.5g24.5g196g0g
Sinappi 56g74kcal2.5g7.9g3.4g1g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g175g679kcal57.8g0g49.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8092g11578kcal1112.6g161.4g708.2g31.6g
Valittu annoskoko4046g5789kcal556.3g80.7g354.1g15.8g
Annoskoko puolitettuna2023g2895kcal278.2g40.4g177.1g7.9g
Arvot/100g100g143kcal13.7g2g8.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383412