Juurespata

Kasvikset kuoritaan ja lohkotaan.

Lisätään mausteeksi muutama maustepippuri ja vähän paprikajauhetta.

Keitetään lihaliemessä hiljalleen, kunnes juurekset ovat kypsiä.

Kuutioi sulatejuusto sekaan.

Kuumenna ja lisää persilja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Annikki57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 533g154kcal5.3g24.5g1.6g9.6g
Porkkana 799g261kcal5g44.4g1.6g20.4g
Juuriselleri 133g42kcal1.7g6.1g0.3g4.1g
Peruna, vanha, kuorittu 1065g811kcal20g165.1g2.1g10.7g
Sipuli 133g40kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Lihaliemi Rainbowin lihaliemikuutiosta1065g53kcal2.1g4.3g4.3g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas266g746kcal50.6g0g58.6g0g
Persilja 53g15kcal0.7g0.6g0.1g4.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8096g4243kcal174.2g502.8g137.8g102.8g
Valittu annoskoko4048g2122kcal87.1g251.4g68.9g51.4g
Annoskoko puolitettuna2024g1061kcal43.6g125.7g34.5g25.7g
Arvot/100g100g52kcal2.2g6.2g1.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146390