Makkarakastike

Paista makkara ja sipuli öljyn kera.

Mausta suolalla ja grillimausteella.

Lisää joukkoon jauhot.

Lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi.

Anna hautua hetken ja tarjoile perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grillimakkara, Atrilli, Atria1599g3198kcal140.7g159.9g223.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 1599g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix360g180kcal5.4g36g1.8g0g
Sipuli (kuorittu)220g59kcal2.9g10.6g0.4g3.7g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g180g1619kcal0g0g179.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 80g274kcal8.1g56g1g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8096g10663kcal314.2g525g814g13g
Valittu annoskoko4048g5331kcal157.1g262.5g407g6.5g
Annoskoko puolitettuna2024g2666kcal78.6g131.3g203.5g3.3g
Arvot/100g100g132kcal3.9g6.5g10.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271823