Peltileipä

Sekoita aineet puuhaarukalla.

Kohota tunti.

Kippaa voidellulle pellille ja tasoita.

Kohota 15min.- tunti, pari.

Mitä kaemmin saa kohota, sitä parempaa tulee.

Paista ensin 250 asteessa vartti, laske lämpö 125:een ja anna paistua vielä toinen vartti.

Nosta liinan päälle tukea vasten pystyyn jäähtymään, niin pohjakin pysyy rapeana.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi167g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g4.6g17kcal2.1g1.8g0.3g0g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 5g20kcal0g5g0g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl34g114kcal4.7g18.7g2.2g3.7g
Vehnälese 13g29kcal1.7g1.9g0.6g4.7g
Vehnäjauho puolikarkea 163g560kcal16.6g114.2g2g5.7g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 17g90kcal0.2g0.1g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana810g1658kcal50.6g283.4g30.2g28.2g
Valittu annoskoko405g829kcal25.3g141.7g15.1g14.1g
Annoskoko puolitettuna203g415kcal12.7g70.9g7.6g7.1g
Arvot/100g100g205kcal6.2g35g3.7g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109383