Pesto sei

Sulata sei. Voitele uunivuoka rypsiöljyllä ja levitä pestoa hieman pohjalle (öljyn voinee jättää pois).

Laita sei vuokaan - voit paloitella jos haluat - lisää pestoa päälle.

Kaada 1/2 dl viiniä tai muuta nestettä päälle ja laita uuniin 200 asteeseen.

Annoksia tullee 2 tai enempi :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus334g234kcal53.4g0g1g0g
Rypsiöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Pesto alla Genovese -con Basilico Fresco (Barilla), annos 100g25g129kcal1.3g1.8g13g0g
Valkoviini kuiva 42g29kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana810g857kcal109.6g4.2g36.4g0g
Valittu annoskoko405g429kcal54.8g2.1g18.2g0g
Annoskoko puolitettuna203g214kcal27.4g1.1g9.1g0g
Arvot/100g100g106kcal13.5g0.5g4.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=100972