Fazerinakakku

Murskaa keksit ja sekoita sula rasva, painele irtopohjavuokaan (leivinpaperi pohjalle) ja laita jääkaappiin.

Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja jäähdytä.

Vatkaa vaniljakastike.

Sekoita rahka ja sokeri.

Lisää rahkaan sula suklaa.

Sulata liotetut liivatteet kuumenettuun appelsiinimehuun, lisää rahka-suklaa seokseen.

Lisää lopuksi vaniljavaahto varovasti, kaada pohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa ainakin 4 tuntia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60 % leivontaan (X-tra), annos 500g19g103kcal0g0g11.3g0g
Luonnonhyvät (kaura) (Jyväshyvä), annos 4.8g56g284kcal4.6g32.6g14.6g2.5g
Maitorahka, maustamaton hyla 0,3% (Valio) 250 g131g85kcal14.4g5.5g0.4g0g
Sokeri 11g46kcal0g11.2g0g0g
Liivate 3.8g13kcal3.2g0g0g0g
Appelsiini täysmehu, tuorepuristettu (Rainbow), annos 150g15g6.3kcal0g1.5g0g0g
Fazerina, suklaalevy (Fazer), annos 100g75g416kcal6.1g39g26.3g0g
Vanilla 12% (Floora), annos 250g94g178kcal4.2g15g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana811g2264kcal65g209.6g127.8g5g
Valittu annoskoko405g1132kcal32.5g104.8g63.9g2.5g
Annoskoko puolitettuna203g566kcal16.3g52.4g32g1.3g
Arvot/100g100g279kcal8g25.9g15.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234892