Mantelikuitusämpylät (karppaus)

Muunneltu resepti karppaus.

Info:sta löytyvästä mantelileipä reseptistä.

Vatkaa munat ja rahka keskenään, mittaa toiseen kulhoon kuivat aineet ja sekoita, lisää kuivat aineet munarahkaan ja sekoita, lopuksi lisää juustoraaste.

Paista 200-225c niin kauan, että ovat kauniin ruskeita.

n.10-15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 123g176kcal15.4g0.4g12.6g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 34g20kcal3.3g1g0.1g0g
Emmental juustoraaste, lidl149g550kcal43.3g0g41.8g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g60g358kcal12.5g3.9g32.3g0g
Leivinjauhe 11g20kcal0.6g4.2g0g0.1g
Psyllium vuohelan herkku (Farina), annos 5g11g3.6kcal0g0g0g9g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)17g43kcal2.8g5.7g1g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana810g2339kcal155.8g30.4g175.6g28.2g
Valittu annoskoko405g1170kcal77.9g15.2g87.8g14.1g
Annoskoko puolitettuna203g585kcal39g7.6g43.9g7.1g
Arvot/100g100g289kcal19.2g3.8g21.7g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236488