Palak paneer

Ruskista juustopalat ensin ja pane syrjään.

Lisää sitten ne lopussa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Project2010
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto (Ingman, perinteinen) 25g75g120kcal13.5g2.6g6.4g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 9g83kcal0g0g9.4g0g
Purjosipuli 75g17kcal1.4g1.8g0.2g1.6g
Inkivääri, tuore, silputtu7.5g6kcal0.1g1.3g0.1g0.2g
Garam Masala Spice Mix, Santa Maria, 44g17g51kcal1.4g9.6g0.8g0g
Vesi15g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka7.5g6.2kcal0.3g1.4g0.1g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.8g3.9kcal0.3g0.6g0g0.1g
Chili paprika punainen7.5g3kcal0.2g0.7g0g0g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g75g40kcal4.3g4g0.8g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g113g16kcal2.1g0.5g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana810g692kcal47.2g45g36.8g4g
Valittu annoskoko405g346kcal23.6g22.5g18.4g2g
Annoskoko puolitettuna203g173kcal11.8g11.3g9.2g1g
Arvot/100g100g86kcal5.8g5.6g4.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266171