Juusto-porokeitto

Ruskista poronkäristys paketin ohjeen mukaan.

Kiehauta vesi ja lisää sinne peruna-sipulisekoitus, kasvikset sekä poro.

Leikkaa juusto viipaleiksi ja lisää ne, kun keitto kiehuu.

Sekoittele, kunnes juusto sulaa keittoon.

Tarjoa esimerkiksi ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 28g20kcal0.5g4.1g0.1g0.3g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g68g88kcal13.5g0g4.1g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g70g176kcal13.4g0g15.5g0g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä56g38kcal1.7g6.8g0.4g1.7g
Vesi, vesijohtovesi 183g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana810g644kcal58.2g21.8g40.2g4g
Valittu annoskoko405g322kcal29.1g10.9g20.1g2g
Annoskoko puolitettuna203g161kcal14.6g5.5g10.1g1g
Arvot/100g100g80kcal7.2g2.7g5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274049