Kaaliporkkanamuhennos

-Pilko kaalit
- Kuori tai pese porkkanat ja suikaloi juustohöylällä ohuiksi suikaleiksi
- Laita jauhelihat paistumaan pannulle
- Lisää kaalit ja porkkanat kun jauheliha alkaa olemaan n. puoliksi kypsää
- Anna muhia kunnes jauheliha on kypsynyt ja kaalit sekä porkkanat hieman pehmenneet
- Lisää vielä creme bon jour ja sekoita

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Maaria80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali188g40kcal2.3g6.4g0.4g3.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g71g20kcal0.4g4.2g0.1g1.8g
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)90g216kcal15.7g0g18g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit56g73kcal1.7g1.1g7.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana810g697kcal40.2g23.4g51.6g11.4g
Valittu annoskoko405g349kcal20.1g11.7g25.8g5.7g
Annoskoko puolitettuna203g174kcal10.1g5.9g12.9g2.9g
Arvot/100g100g86kcal5g2.9g6.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318996