Aurakanapasta

1. Laita pasta kypsymään pussin ohjeen mukaan.

2. ruskista kana, lisää ruokakerma, paloittele koko siivu auranjuustoa sekaan ja viimeiseksi 2 rkl sinappia maun mukaan.

(kanaan voi lisätä muita mausteita oman maun mukaan).

Anna hautua noin 5-10min.

3. Poista vesi pastasta ja lisää kanat sekaan ja anna imeytyä hetki.

Bon Apetit!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tepivaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikale150g195kcal27g3.3g9.2g0g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras80g256kcal11g46.4g2.6g6.6g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 43g111kcal11.5g0g7.2g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)125g75kcal1.3g5.6g5g0.8g
Sinappi 7.5g10kcal0.3g1.1g0.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana810g1293kcal102.2g112.8g48.8g15g
Valittu annoskoko405g646kcal51.1g56.4g24.4g7.5g
Annoskoko puolitettuna203g323kcal25.6g28.2g12.2g3.8g
Arvot/100g100g160kcal12.6g13.9g6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329789