Kaali-jauheli-speltkeitto

Lisää isoon kattilaan 2l vettä, suikaloidut kaali ja sipuli sekä 2xfondue cup liemitiivistettä/lihaliemikuutiota, 1/2tl timjamia, 100g sunspelt helmijyviä.

Hauduta 15min ->lisää paistettu, maustettu paistijauheliha ja hauduta toiset 15min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Murri82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%75g128kcal15g0g7.5g0g
Keräkaali, 100g281g68kcal3.4g9.6g0.6g5.9g
Fondue, puolet paketista 220 g9g21kcal1.9g0.9g1.6g0g
Sipuli 21g6.2kcal0.3g1g0g0.4g
Spelttihiutale, täysjyvä, luomu (Sunspelt), annos 500g19g61kcal2.6g11.3g0.6g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana810g565kcal46.4g45.6g20.6g16.6g
Valittu annoskoko405g283kcal23.2g22.8g10.3g8.3g
Annoskoko puolitettuna203g141kcal11.6g11.4g5.2g4.2g
Arvot/100g100g70kcal5.7g5.6g2.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=380116